PSYKOTERAPI OG RÅDGIVNING TIL ALLE FORMER AF FAMILIER OG PAR

KURSER FOR PAR OG FORÆLDRE  


Jeg har flere års erfaring med undervisning i forbindelse med afholdelse af kurser, workshop  og webinar for par og forældre. Jeg har selv designet og udviklet et konflikthåndteringskursus og et vredeshåndteringsforløb for forældre for at støtte familier i at håndtere konflikter på en konstruktiv måde, for dermed at bryde det negative mønster.


TEMAAFTEN OM

KONFLIKTHÅNDTERING FOR FORÆLDRE

Hvordan håndterer vi konflikter med vores børn på en konstruktiv måde?


Konflikter er et livsvilkår som udfordrer vores relationer, men vi kan lære at håndtere og bruge dem for at styrke vores relationer.


Konflikthåndtering for forældre er et handlingsanvisende oplæg der henvender sig til jer der gerne vil have hjælp til at tackle hverdagen med jeres børn. Det kan være i forhold til opdragelse, samvær med barnet eller kravsituationer. 


Hvis I genkender noget af det følgende, er oplægget måske noget for jer:


  • Har I brug for inspiration til at ændre tilgangen til jeres barn og til at håndtere hverdagens konflikter?
  • Vil I opnå mere viden omkring relationens fundamentale betydning for barnets udvikling og trivsel?
  • Er det svært for jer at håndtere situationer, når jeres barn bliver vred? Eller når han/hun virker usikker og trækker sig tilbage?
  • Gør jeres barn ikke det, som I beder om?
  • Oplever I, at det er svært at kommunikere og få nærvær med jeres barn?

Oplægget er udviklet til at styrke relationer mellem forældre og børn og glæden ved samspil.


Gennem konkrete og lærerige øvelser vil I forældre få hjælp til: At blive mere bevidste om egne ressourcer, at anvende disse i udviklingsstøttende relationer med jeres børn, og at udvikle redskaber til samværet med jeres børn.


Oplægget vil veksle mellem inspiration fra nyere udviklingspsykologiske teorier, filmklip, øvelser med fokus på kontakt og samspil og fælles refleksion og diskussion.


Oplægget er en del af Psykologifestival 2023:
Fra den 9.-11. oktober i år afholdes for første gang i Danmark en Psykologifestival. Festivalens mål er øge samfundets kendskab til psykologien, og hvordan den kan hjælpe os i vores hverdag. Rundt om i Danmark vil psykologer tage ud på forskellige lokationer og gennem korte oplæg, øvelser mv. inspirere folk. 


Den 09. 10. 2023  kl. 19-21


Sundby Bibliotek

KØBENHAVNS KOMMUNE
Jemtelandsgade 3
2300 København S

 

llustration af Maria Buchmann